Курсове във Варна по AutoCAD Structural Detailing и Robot Structural Analysis

Организираме курсове във Варна по AutoCAD Structural Detailing и Robot Structural Analysis. Курсовете ще се проведат в две последователни седмици в учебния център на КАД Пойнт от 23.07 до 01.08.2013г.

Курсът по AutoCAD Structural Detailing включва модулите “Стомана” и “Армировка”. След завършване на курса на обучение, потребителите следва да могат да моделират напълно стоманени кострукции в 3D в средата на AutoCAD Structural Detailing, да изработват монтажни схеми, разрези, детайли и подробни КМД чертежи, изготвяне на автоматични спецификации. Обучението за армировки включва изработването на разнообразни армировъчни планове – плочи, греди, колони, фундаменти, стени, произволни стоманобетонни конструкции, с последващи спецификации и таблици с фигури за заготовка:

Пълната програма за курса по AutoCAD Structural Detailing може да видите тук.

След курса по Robot Structural Analysis следва да можете да моделирате и изчислявате произволни строителни конструкции в 3D, да оразмерявате стоманени и стоманобетонни конструкции с модулите на програмата. Програмата може да видите тук.

Курсовете ще се проведат при набиране на пълна група желаещи. Ако имате желание да се запишете или само се интересувате от подробности – позвънете ни на офисните телефони в София ( 02 9833001) или Варна ( 052  780342).

Графикът за провеждане на курсовете е следния:

Курс

Дата oт – до

Час от – до

Бр. часове

Нивo

Програма

AutoCAD Structural Detailing

23.07- 26.07.2013

9:00 – 14:00

25 уч. часа

начинаещи

програма

Robot Structural Analysis

29.07- 01.08.2013

9:00 – 14:00

25 уч. часа

начинаещи

програма

Необходимо е предварително да знаем, дали ще се събере пълна група от участници, за да организираме провеждането на курса. Ако искате да се включите в един от двата курса (или и в двата) позвънете на офисните телефони. За участници и двата курса има отстъпка от цената от 10%.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *