Webinar – Приложение на Dynamo в Revit – инструмент за алгоритмично моделиране (видео)


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/cadplus/public_html/structure/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

dynamo fro revit smallНа 14.07.2016г от 10:30 до 11:30 часа КАД Пойнт организира онлайн презентация на тема “Приложение на Dynamo в Revit – инструмент за алгоритмично моделиране”. В тази презентация ще ви запознаем с Dynamo – средство за алгоритмично моделиране в Revit, Robot Structural Analysis и други платформи за BIM.

Dynamo е език за визуално програмиране, много по-лесен за научаване от script езици за програмиране като C# или Visual Basic. Постиганата е много добра интеграция между функциите на ядрото на Dynamo и модела в Revit. Това позволява и на не-програмисти да допълват функционалността на  Revit с процедури, които при написване на традиционен език за програмиране ( като C#), биха представлявали доста сериозен програмен код.

dynamo fro revit surface

В презентацията ще разясним разликите между Dynamo for Revit и Dynamo Studio. Ще видите приложение на Dynamo за моделиране на геометрия в Revit, експорт на данни в Excel, създаване на параметрични конструкции.

Онлайн презентацията ще се представи от инж.Живко Митев. Участието е безплатно, изисква се предварителна регистрация на линка по-долу :

https://attendee.gotowebinar.com/register/7258088836336570372

запис на webinar-a:

свали материали от презентацията: webinar-files

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *